Patiënttevredenheid namens Patientenreview
Video Aspect Ratio: 4:1

Patiënttevredenheidsonderzoek met slechts één klik

play_circle_outline

Het begint met patiëntdata

Uit uw praktijksoftwarepakket (Exquise/Novadent of Simplex) kunt u eenvoudig een lijst exporteren. Dit .tab of .csv bestand bevat op zijn minst een e-mailadres, aangevuld met persoon gegevens om een persoonlijke uitnodiging te versturen.

Slechts één vraag

Patiënten hebben geen tijd of geduld voor uitgebreide kwaliteitsonderzoeken. Om alleen waardevolle feedback te verzamelen, hebben we er voor gekozen slechts een vraag te stellen, over de tevredenheid in het algemeen of over een specifiek onderdeel

De gepersonaliseerde uitnodiging wordt verzonden vanuit uw praktijkemail. Deze wordt voorzien van een unieke URL zodat u kunt zien wie uw tevreden en ontevreden patiënten zijn.

Aanbevelingen & reviews

Nadat de beoordeling is geregistreerd, worden patiënten doorgestuurd naar uw beoordelingspagina. Hier wordt uw patiënt gevraagd om feedback of een aanbeveling te geven.

Als praktijk kiest u er zelf voor waar dit gebeurdt. Bijvoorbeeld op een speciaal e-mailadres voor feedback en klachten of door uw aanbevelingen door te sturen naar uw reviewpagina.

Beoordelingen in een dashboard

Door individuele beoordeling te registreren in uw dashboard, zijn veranderingen in kwaliteit terug te leiden naar de zorg voor specifieke patiënten. Daarnaast tonen we u de meest recente aanbevelingen op online reviewwebsites. We laden automatisch nieuwe reviews in uw account. Zo hoeft u niets handmatig bij te houden maar ziet u alles eenvoudig terug in uw dashboard.

We geven alles helder weer aan de hand van grafieken

Uw tevredenheid is meer dan een beoordeling alleen. Door statistieken te gebruiken kunt u patronen of trends sneller opmerken. Zo kunt u scores vergelijken binnen een tijdsperiode of filteren op behandeling of zorgverlener. Hiermee kunt bijvoorbeeld monitoren hoe uw praktijk of individuele zorgverleners scoren op “pijnbestrijding” als categorie bij een gefilterde behandeling “implantaat’’.

Ook van uw online scores

Patiëntervaringen zijn een van de belangrijkste drijfveren om de kwaliteit van zorg te beoordelen in de aankomende jaren. 92% van de patiënten gaf aan online reviews te lezen. En 84% gaf aan op online reviews even veel te vertrouwen als op persoonlijke aanbevelingen. Patiëntenreview toont u in één overzicht hoe uw online reviews er voor staan. We analyseren reviews van alle belangrijke reviewwebsites zoals Zorgkaart en Independer.

Heldere vraagstelling

Patiënttevredenheidsonderzoek met één klik

Stimuleer reviews

Ontvang online aanbevelingen op Zorgkaart & Independer

Verhoog uw score

Verbeter uw kwaliteitscores, zowel offline als offline

Pér onderdeel

Verzamel beoordelingen per behandelaar en behandeling

Direct feedback

Patiënten delen feedback direct aan u of uw team

Verbeter uw kwaliteit

Verbeter uw kwaliteit aan de hand van constante metingen

Ja, ik wil 

Ja ik wil graag een vrijblijvend test account aanvragen. Hiermee krijgt u 30 dagen gratis toegang tot ons pro account. We kunnen direct enkele van uw patiënten uitnodigen, uw patiënttevredenheid meten en reviews verzamelen.